Τσιπούρα, Λαβράκι, Κρανιος, Φαγκρί
Τα προϊόντα μας, γνωστά για την εξαιρετική Μεσογειακή τους γεύση, παράγονται με υπευθυνότητα και σχεδιασμό στις εγκαταστάσεις της επιχείρησής μας. Βασικά επικεντρωνόμαστε στην εκτροφή Τσιπούρας (Sparus aurata), Λαβρακιού (Dicentrarchus labrax), Κρανιού (Argyrosomus Regius) και Φαγκριού.
Οι ιδανικές κλιματικές συνθήκες της περιοχής μας συμβάλλουν στη φυσική ανάπτυξη των ψαριών χωρίς την ανάγκη επιτάχυνσης του κύκλου εκτροφής τους.
Η εκτροφή Τσιπούρας και Λαβρακιού είναι συνεχής, καθ' όλο το έτος, ενώ τα υπόλοιπα είδη εκτρέφονται εποχιακά. Οι αλιεύσεις μας πραγματοποιούνται καθημερινά, εξασφαλίζοντας την άμεση διάθεση των ψαριών στην αγορά.
Επιπλέον, εξασφαλίζουμε ότι τα ψάρια μας λαμβάνουν τη διατροφή τους από αξιόπιστες εταιρείες στον τομέα, προσφέροντας μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή τόσο για τα ψάρια όσο και για τους καταναλωτές στο μακροπρόθεσμο.
Συγχρόνως, επιστημονικές έρευνες υπογραμμίζουν τη σημασία της διατροφής με χαμηλά λίπη και υδατάνθρακες, πλούσια όμως σε πρωτεΐνες, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, και ακόρεστα λιπαρά οξέα Ω3 και Ω6.
Έτσι, οι ιχθύες ανταποκρίνονται στις διατροφικές ανάγκες ανθρώπων όλων των ηλικιών, αποτελώντας μια Μεσογειακή συνήθεια που συνδέεται με την προώθηση υψηλού επιπέδου υγείας.